Bristol-Myers Squibb este mai mult decât un loc de muncă—este un loc în care să vă dezvoltați!

Ce se întâmplă când alăturați leadership-ului în domeniul farmaceutic celui în domeniul biotehnologiei? Este creat un mediu care reprezintă mai mult decât un simplu loc de muncă. Reprezentăm o cultură a oamenilor unici dedicaţi să îşi ajute semenii. În cultura Bristol-Myers Squibb puteţi să învăţaţi şi să evoluaţi pe plan profesional alături de colegi inteligenţi, creativi şi talentaţi care s-au angajat să ajute pacienţii să combată boli grave.


Ce înseamnă să fii o companie din sectorul biofarmaceutic

În calitate de membru al echipei noastre, ați putea să ne ajutați să descoperim, să dezvoltăm și să oferim tratamente inovatoare care să aducă o diferență în viețile oamenilor din întreaga lume. Puteți face parte dintr-o echipă caracterizată prin diversitate și incluziune, cu o cultură a performanței, eficace, întreprinzătoare și responsabilă. Această cultură încurajează excelenţa, realizările şi ingenuitatea, permiţându-ne să ne realizăm strategia comercială.


Considerăm că trebuie să existe un echilibru între viaţa personală şi viaţa profesională. La Bristol-Myers Squibb, consolidăm această convingere prin programe și beneficii, inclusiv programe de asistență pentru familie; subvenţionare pentru îngrijirea copilului; inițiative în materie de sănătate și bunăstare; asigurări medicale cuprinzătoare. Prin urmare, primim, de mulți ani, distincții de la publicații și organizații naționale renumite care consideră calitatea vieții angajaților dreptul unul dintre criteriile lor de evaluare.


Vă invităm să vizitați aceste pagini pentru a descoperi mai multe despre stilul nostru de viață și despre modul în care puteți să participați la contribuția pozitivă adusă lumii.


Politica Bristol-Myers Squibb este de a oferi spaţiu rezonabil de cazare oricărei persoane cu dizabilităţi care are nevoie de asistenţă pentru parcurgerea procesului de candidatură. Puteţi solicita ajutor printr-un email transmis la recrutare.romania@bms.com.
Bristol-Myers Squibb este un angajator care oferă şanse egale -- M/F/Vet/Disability