Lider în biofarmaceutică

Bristol-Myers Squibb este o companie biofarmaceutică globală axată puternic asupra misiunii sale de a descoperi, dezvolta și furniza medicamente inovatoare care să îi ajute pe pacienți să învingă boli grave.

Medicamentele noastre ajută milioane de oameni din întreaga lume în lupta împotriva cancerului, a bolilor cardiace, diabetului, HIV/SIDA, poliartritei reumatoide, hepatitei cronice B şi C, împotriva tulburărilor mentale.

La Bristol-Myers Squibb, strategia noastră biofarmaceutică îmbină într-un mod unic amploarea și resursele unei companii farmaceutice importante cu spirit antreprenorial și agilitatea unei companii biotehnologice de succes. Prin această strategie urmărim să ne concentrăm asupra nevoilor beneficiarilor noștri, acordând prioritate maximă accelerării portofoliului de produse în dezvoltare, creșterii perfomanței economice, continuând să gestionăm costurile.

Este o strategie care funcționează. În ultimii ani profitul adus acționarilor, inclusiv sub formă de dividente, a fost printre cele mai bune din industrie. Am depășit majoritatea marilor companii farmaceutice, a celor diversificate și a celor pur biotehnologice. Reflectând angajamentul nostru de a aduce valoare investitorilor, compania noastră a asigurat plata dividentelor către acționari timp de peste 300 de semestre consecutive. În ultimii 10 ani am adus pe piață 14 noi medicamente.

Departamentul nostru de Cercetare și dezvoltare este considerat printre cele mai performante din industrie. Strategia “String of Pearls” (Colierul de perle) care se referă la alianțele inovative, parteneriate și achiziții ne crește capabilitățile interne. Toate aceste “perle” se află în arii terapeutice cheie, inclusiv cancer, afecțiuni cardiovasculare, imunologie, neuroștiință și virusologie.

Urmându-ne misiunea ne străduim să asigurăm pacienților acces la îngrijire prin parteneriate public-privat precum SECURE THE FUTURE, programul nostru inovator în valoare de 150 de milioane de USD prin care sprijinim lupta împotriva HIV/SIDA în Africa. În plus, prin programele noastre de suport al pacienților, asigurăm medicamente gratuite pacienților cu dificultăţi financiare din Statele Unite.

Inovația este principalul ingredient pentru împlinirea strategiei noastre biofarmaceutice. Inovația este susținută de o echipă diversă și o cultură a incluziunii. Bristol-Myers Squibb este recunoscută an după an drept una dintre cele mai bune companii pentru femeile în funcții de conducere și pentru mamele care muncesc. Recunoașterea noastră a fost confirmată patru ani consecutiv prin indicele privind egalitatea corporativă al Human Rights Campaign Foundation.

Salvarea resurselor naturale reprezintă unul dintre angajamentele noastre principale. În cadrul multora dintre unitățile noastre sunt integrate procese consistente de economisire a energiei, controlul poluării precum și altele de limitare a impactului asupra mediului. Bristol-Myers Squibb este recunoscută drept una dintre companiile cu angajamente puternice pentru dezvoltare durabilă.

În cele din urmă însă, măsura succesului nostru ca lider în biofarmaceutică este dată de diferența pe care o aducem în viața pacienților.
 
 
  Explorați istoricul companiei Bristol-Myers Squibb Click aici Date importante Despre Bristol-Myers Squibb, despre conducere, afacere și produse