Bun venit R&D
Francis Cuss, MB BChir, FRCP
Francis Cuss
Francis Cuss, MB BChir, FRCP, Vicepreşedinte
Executiv şi Director Ştiinţific

Acesta este un moment important.

După ce am transformat Bristol-Myers Squibb într-o companie etalon în sectorul biofarmaceutic, ne aflăm în prezent în avanpostul medicinii, în fața unor posibilităţi noi în materie de îngrijire a pacienţilor. Medicamente noi. Sisteme noi de furnizare a serviciilor. Speranțe noi.

Potenţialul este real. Oportunităţile sunt nelimitate.

Încă de la sfârşitul anului 2002, echipa noastră de cercetare şi dezvoltare și-a adus contribuția pentru ca pacienții să primească numeroase medicamente noi folosite în tratamentul cancerului, bolilor mentale severe, HIV/SIDA, hepatitei B, poliartritei reumatoide, boliilor cardiovasculare, transplantului de organe și diabetului zaharat. Patru dintre aceste medicamente sunt biologice. În lupta împotriva bolilor grave, medicamentele biologice joacă un rol din ce în ce mai important. Mai mult de o treime dintre compuşii noştri în dezvoltare sunt biologici.

Strategia noastră în domeniul cercetării și dezvoltării este de a aborda ariile terapeutice cu nevoi medicale semnificative fără răspuns, angrenând tradiția noastră din domeniul descoperirii și dezvoltării moleculelor mici, precum și intensificându-ne experiența și cunoaşterea în domeniul proteinelor biologice.

Privind către viitor, obiectivul asupra căruia ne concentrăm în continuare este crearea unei resurse de tratamente inovatoare care extind frontierele cercetării biomedicale.

Mai presus de orice, viitorul nostru depinde de oamenii care lucrează aici. În fiecare zi, în întreaga lume, venim la locul de muncă cu angajamentul de a respecta misiunea Companiei noastre: să descoperim, să dezvoltăm şi să furnizăm medicamente inovatoare care să îi ajute pe pacienţi să învingă boli grave. Aceasta este steaua noastră călăuzitoare.