Durabilitate

La Bristol-Myers Squibb, durabilitatea înseamnă derularea activităţii cu scopul de a-i ajuta pe pacienţi să învingă bolile grave într-o manieră care să contribuie la creştere economică, responsabilitate socială şi un mediu sănătos, în prezent şi în viitor.

Vă invităm să aflaţi cum abordăm problemele economice, sociale şi de mediu esenţiale. Vă punem la dispoziţie aici obiectivele pentru 2015 adresate generaţiei viitoare şi un raport privind progresul pe termen mediu, actualizat cu rezultatele privind măsura în care ne-am îndeplinit obiectivele pentru 2010. pe o perioadă de 10 ani. Obiectivele noastre pentru 2015 ne ajută să încurajăm inovația cu scopul de a sprijini performanța viitoare durabilă. Vă invităm să aflați cum abordăm problemele economice, sociale și de mediu esențiale. Vă punem la dispoziție aici o situație finală actualizată privind progresul pe care l-am înregistrat în îndeplinirea obiectivelor pe zece ani și vă prezentăm obiectivele pentru generația viitoare. Aceste obiective noi ne vor ajuta să încurajăm inovația cu scopul de a sprijini performanța viitoare durabilă.

Suntem mândri de realizările noastre și în același timp avem în vedere că trebuie să fim în permanență mai buni dacă ne dorim să îndeplinim Misiunea și angajamentul. Pentru a fi un lider de încredere în sectorul biofarmaceutic, comunicarea și colaborarea cu toți cei implicați sunt esențiale. Acest site asigură transparență în legătură cu eforturile noastre de a îmbunătăți în permanență durabilitatea acțiunilor noastre, inclusiv modul în care lucrăm și direcția în care ne îndreptăm.

Părerea dumneavoastră contează foarte mult pentru noi și am aprecia dacă ne-ați oferi feedback în legătură cu fiecare aspect al performanței noastre în materie de durabilitate. 
Performanţa în materie de mediu
Implementarea unor practici de fabricaţie responsabile care să contribuie la conservarea energiei şi a resurselor naturale.
Progresul
social
Suntem un vecin bun în cadrul comunităţilor din întreaga lume, oferind în acelaşi timp acces la medicamentele esenţiale.
Responsabilitate economică
Ajutăm pacienţii să învingă bolile grave, adăugând în acelaşi timp valoare pentru acţionarii noştri.
Aspecte legate de durabilitate
Identificarea şi abordarea problemelor esenţiale în materie de durabilitate prin implicarea actorilor şi strategii de afaceri.
 
100 Best Companies for Working MothersTop rating in Corporate Equality Index2008 Top 10 Companies for Executive WomenBest in class Storebrand socially-responsible investmentBest in class Storebrand socially-responsible investment